De standaard caravanverzekering biedt dekkingen voor aansprakelijkheid (WA), brand, diefstal, natuurschade en 1 jaar waardegarantie. Of u kiest voor enkel een basisverzekering of ook nog aanvullende verzekeringen afsluit, wij staan altijd 24/7 voor u klaar bij pech en ongevallen.

WA-verzekering

De WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) zit standaard in uw caravanverzekering zodat u verzekerd bent wanneer u als particulier aansprakelijk wordt gesteld voor schade die u met uw caravan of voortent heeft veroorzaakt bij anderen. Dit geldt alleen wanneer uw caravan op dat moment losgekoppeld was van het motorrijtuig dat uw caravan trok. Tevens geldt de eis dat uw caravan veilig en buiten het verkeer tot stilstand gebracht moet zijn. Wij vergoeden per gebeurtenis maximaal €500.000,- voor schade die u met uw caravan of voortent aan anderen heeft aangebracht. In het geval dat u zich moet verweren tegen de aansprakelijkheid hanteren wij geen maximum verzekerd bedrag.

Brand, diefstal en natuurschade

Wanneer uw caravan schade oploopt door brand, blikseminslag, ontploffing en zelfontbranding bent u hiervoor verzekerd, ook wanneer dit het gevolg was van een gebrek aan uw caravan. Ook voor diefstal, verduistering, vermissing en joyriding bent u verzekerd voor de (braak)schade. De schade die ontstaan is gedurende de diefstal/vermissing van uw caravan wordt ook door ons vergoed. Daarnaast is uw caravan ook standaard verzekerd tegen beschadigingen die ontstaan zijn als gevolg van natuurgeweldig, zoals een storm. Let op dat schade die ontstaat wanneer u met uw caravan onderweg bent in een storm niet vergoed wordt en ook voor hogel heeft u een aanvullende verzekering nodig.

1 jaar waardegarantie

In de standaard caravanverzekering ziteen waardegarantie van 1 jaar. Dit betekent dat gedurende dit jaar de verzekerde waarde van uw caravan gelijk blijft. Na dit jaar wordt de verzekerde waarde en de premie automatisch opnieuw berekend zodat u nooit teveel betaalt!