Met onze aanvullende dekkingen bent u extra flexibel: u bepaalt zelf welke verzekering past u uw specifieke wensen. Hieronder staan alle opties voor u op een rijtje:

Beschadiging / aanrijding

U kunt ervoor kiezen om een aanvullende verzekering af te sluiten voor onvoorziene beschadigingen aan uw caravan als gevolg van een aanrijding, ook wanneer dit door eigen gebrek veroorzaakt is.

Hagelschade

Standaard is uw caravan verzekerd tegen natuurschade, maar om uzelf te verzekeren tegen hagelschade kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. Is uw caravan voorzien van een hagelbestendig dak? Dan profiteert u van korting op uw premie.

Particulier verhuren

U kunt uw caravan apart laten verzekeren voor wanneer u deze particulier verhuurt voor recreatieve doeleinden. U bent dan net als bij eigen gebruik verzekerd voor de dekkingen die u gekozen hebt. Dit is niet mogelijk wanneer u uw caravan voor andere doeleinden of aan bedrijven verhuurt.

Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering geldt voor uw inboedel dezelfde dekking als die u afgesloten heeft voor uw caravan. Met inboedel worden alle dingen bedoeld die u meeneemt op reis met uw caravan en die u in uw caravan of voortent opbergt.

Accessoires

Met een aanvullende verzekering voor accessoires verzekert u alle accessoires van uw caravan op dezelfde manier zoals uw caravan verzekerd is. U kunt hierbij denken aan een caravanmover, gasfles, zonnepanelen en meer.

Voortent en/of luifel

Met deze aanvullende dekking verzekert u uw voortent en/of luifel mee. Ook hier geldt weer dat hiervoor dan dezelfde dekkingen gelden als voor uw caravan.

Hulpverlening

Mocht u onverhoopt met pech langs de weg komen te staan en niet verder kunt rijden met de auto-caravancombinatie door diefstal, pech of een ongeval, dan heeft u met deze aanvullende verzekering recht op hulpverlening. Dit geldt ook wanneer de bestuurder de weg niet meer kan vervolgen als bestuurder door ziekte, letsel of overlijdend.

Vervangend vervoermiddel

Werkt uw auto of caravan vlak voor vertrek of onderweg onverhoopt uit, dan heeft u met deze dekking recht op vervangend vervoermiddel.

Waardegarantie verlengen

U kunt ervoor kiezen om de waardegarantie van uw caravan te verlengen naar drie of vijf jaar zodat de verzekerde waarde van uw caravan gedurende deze periode stabiel blijft.