Nieuws en Tips

Nieuws en Tips

Veilig kamperen met huishoudelijke apparaten
02-02-2016

Veilig kamperen met huishoudelijke apparaten

Gaat u op kampeervakantie? Controleer dan goed uw campingapparatuur en voorkomen nare situaties. Gebruik speciale apparatuur met een laag stroomverbruik en bewaar gasflessen op koele en goed geventileerde plaatsen. Zorg dat u op de juiste manier omgaat met gastoestellen. Met de volgende tips zorgt u voor een veilige kampeeromgeving.

Lees verder
Bandencheck voor veilig op de weg
26-01-2016

Bandencheck voor veilig op de weg

Goed onderhouden caravanbanden zorgen voor minder wegongelukken, zoals klapbanden. Een klapband is erg vervelend en kan leiden tot een schade van zo’n duizend euro of meer. Het is daarom aan te raden om periodiek de caravanbanden te laten controleren. Een snelle bandencheck kunt u zelf uitvoeren, voor een uitgebreidere check raadpleegt u uw onderhoudsgarage.  

Lees verder
Caravana 2016, de grootste kampeerbeurs van Nederland
19-01-2016

Caravana 2016, de grootste kampeerbeurs van Nederland

Wilt u op vakantie met de caravan, maar bent u nog inspiratie aan het opdoen? Kom dan donderdag 21 t/m dinsdag 26 januari 2016 naar Caravana, de grootste kampeerbeurs van Nederland. In 2015 trok de beurs ruim 45.000 bezoekers. Waar meer dan 400 Europese exposanten hun caravan- en camperprimeurs, kampeeraccessoires en tenten showden. 

Lees verder
Rijden met een caravan
12-01-2016

Rijden met een caravan

U heeft voor het eerst een caravan gekocht. Als u nog nooit met een caravan heeft gereden is het aan te raden om niet meteen de grote weg op te gaan. U zult eerst moeten wennen aan deze manier van rijden.  Als u met een caravan wilt gaan rijden zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Zo moet u beschikken over het juiste type rijbewijs, kentekenplaat en de juiste belading. We geven u graag tips mee waaraan u kunt denken, als u voor het eerst gaat rijden met een auto- en caravancombinatie. 

Lees verder
Maatregelen bij slecht kampeerweer
05-01-2016

Maatregelen bij slecht kampeerweer

Het weer is een belangrijke factor, waar u als caravanhouder sterk rekening mee moet houden. In zonnige en warme landen kan het weer snel omslaan. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat u zoveel mogelijk schade kunt voorkomen bij onaangename weersituaties. Hieronder volgen enkele tips die u kunnen helpen bij onaangename weersituaties.

Lees verder
Contactgegevens

Bezoekadres:
Ambachtshof 4
8251 KV Dronten

Tel: 0321 - 33 34 43
E-mail: info@dmw.nl

Daarom kiest u DMW:
  • 24/7 bereikbaar
  • Voor álle caravans
  • Op maat samengesteld
  • Particuliere verhuur mogelijk
  • Sinds 1980