Nieuws en Tips

Nieuws en Tips

Laat uw caravan controleren
24-03-2016

Laat uw caravan controleren

Ben je van plan om in de meivakantie of zomervakantie weer met de caravan op pad te gaan? Dat vinden wij natuurlijk altijd een goed idee, maar laat je caravan wel altijd goed controleren, voordat je de weg ermee opgaat.

Lees verder
Caravan Occasion Verkoopbeurs
17-03-2016

Caravan Occasion Verkoopbeurs

Bent u nog opzoek naar een caravan, maar wilt u niet de volle mep ervoor betalen? Dat komt goed uit, want op zaterdag 16 april en zondag 17 april is de Caravan Occasion Verkoopbeurs in de SSP-hal in Ulft. De campers, vouwwagens en campers die hier worden verkocht zijn allemaal tweedehands, maar nog in goede staat.

Lees verder
Voor de tweede keer grote caravanbrand op Camping Vogelenzang
09-03-2016

Voor de tweede keer grote caravanbrand op Camping Vogelenzang

Zondagavond 6 maart is binnen een korte tijd weer een caravan uitgebrand bij Camping Vogelenzang. De eerste caravanbrand vond plaats op 14 februari 2016. De oorzaak hiervan is nog niet bekend. De brand op zondagavond was net na 20:00 uur ontdekt, de brandweer en omwonenden zijn meteen gewaarschuwd.

Lees verder
Caravan verhuren, waar moet u opletten?
23-02-2016

Caravan verhuren, waar moet u opletten?

Overweegt u om uw caravan te verhuren? Caravans die wekenlang op stalling staan of ongebruikt op de oprit staan geparkeerd, zijn gemakkelijk te verhuren. Gebruikt u uw caravan alleen een paar weken in de zomermaanden? Verhuur dan uw caravan in de weken dat u hem niet gebruikt. Uw caravan verhuren komt goed uit voor mensen die ieder jaar willen kamperen, maar zelf geen caravan aan willen schaffen. Gaat u uw caravan verhuren, breng dan goed in kaart waar u op moet letten.  

Lees verder
Gewicht caravan
16-02-2016

Gewicht caravan

Het ideale van weg gaan met de caravan, is dat je al je eigen spulletjes binnen hand bereik hebt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je koffiezetapparaat niet in de achterbak past of dat je wellicht een koffer thuis moet laten liggen door te weinig plek. Maar vergeet niet, je caravan kan ook last hebben van overgewicht en dat kan voor gevaarlijke situaties op de weg zorgen. 

Lees verder
Contactgegevens

Bezoekadres:
Ambachtshof 4
8251 KV Dronten

Tel: 0321 - 33 34 43
E-mail: info@dmw.nl

Daarom kiest u DMW:
  • 24/7 bereikbaar
  • Voor álle caravans
  • Op maat samengesteld
  • Particuliere verhuur mogelijk
  • Sinds 1980