Nieuws en Tips

Kampeer & Caravan Jaarbeurs oktober 2017


Gepost op 04-10-2017


Kampeer & Caravan Jaarbeurs oktober 2017

In oktober vindt de Kampeer & Caravan Jaarbeurs weer plaats. Van woensdag 11 tot en met zondag 15 oktober ontdekt u in de Jaarbeurs in Utrecht alle nieuwste snufjes rondom kamperen. Aangezien Nederland dit jaar als favoriete vakantieland is uitgeroepen is het thema van de jaarbeurs “Nederland”.

Vooral voor korte vakanties en weekendtrips is ons eigen land populair. Op de beurs vindt u alle informatie en benodigdheden om deze kampeertripjes compleet te maken. Daarnaast kunt u de nieuwste caravan modellen bekijken. En er staan experts op alle gebieden klaar om u op alle gebieden te adviseren en uw vragen te beantwoorden, van verzekeringen tot technisch onderhoud van uw caravan. Ook de prijs voor Caravan van het Jaar wordt uitgereikt.

Proefrit in trekauto met caravan

Heeft u nog geen eigen caravan dan bent u op de juiste plek om zich te oriënteren. U kunt zelfs een proefrit maken in een trekauto met caravan (wel van tevoren aanvragen) of oefenen met achteruitrijden met een caravan. Een expert zal u hierbij begeleiden en de juiste tips geven.   

Activiteiten

Er zijn verschillende activiteiten zoals een live caravan make-over, een kampeerstoelentest en een kampeertheater waar al uw vragen worden beantwoord, bijvoorbeeld over het online kopen of verkopen van een caravan. U kunt ook een testritje maken op een e-bike om te kijken of dit iets voor u is. Verder zijn er gezellige terrassen met, geheel volgens het thema, Hollandse lekkernijen als koffie met appelgebak, haring of een proeverijtje van Nederlandse kaasjes met een biertje.

Pop-up camping op de jaarbeurs

Het is zelfs mogelijk om te kamperen op het parkeerterrein van de jaarbeurs, midden in Utrecht. Hier is namelijk een pop-up camping tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Zo kunt u er een leuke minivakantie van maken en heeft u alle tijd om de beurs te bekijken. De camping is voorzien van alle basis faciliteiten zoals toiletten, douches, wasbakken, een watertappunt en een afvaltank. Met een kampvuur op vrijdag en een barbecue op zaterdag is de campingsfeer helemaal compleet.

Er zijn diverse tickets, hier vindt u alle informatie.

Bron afbeelding: Kampeer en Caravan Jaarbeurs persfoto's.
Contactgegevens

Bezoekadres:
Ambachtshof 4
8251 KV Dronten

Tel: 0321 - 33 34 43
E-mail: info@dmw.nl

Daarom kiest u DMW:
  • 24/7 bereikbaar
  • Voor álle caravans
  • Op maat samengesteld
  • Particuliere verhuur mogelijk
  • Sinds 1980