Nieuws en Tips

Handige tool voor uw caravan: de Smart-trailer app


Gepost op 15-09-2017


Handige tool voor uw caravan: de Smart-trailer app

Kent u de Smart-trailer app al? Met dit systeem verbindt u via Bluetooth uw caravan met uw smartphone. Met allerlei handige modules bent u altijd op de hoogte van de status van uw caravan. U heeft alle relevante informatie bij de hand, ook tijdens het rijden, en ontvangt wanneer nodig een melding. Via de app kunt u bijvoorbeeld zien hoe vol uw accu is. Met de bandenspanningsmodule bent u altijd op de hoogte van de bandenspanning. Zo weet u meteen wanneer u de lucht in de banden moet bijvullen. Hiermee voorkomt u de kans op schade en blijft u zuinig in brandstofverbruik. En met de waterpasmeter zet u snel uw caravan waterpas. Zelfs wanneer u nog in uw auto zit kunt u via de app kijken waar u nog moet bijsturen.

Nieuwe functies in ontwikkeling

Er zijn nog allerlei nieuwe functies in ontwikkeling. Deze zijn beschikbaar vanaf begin 2018. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om het systeem te gebruiken als hoogtemeter. Wanneer u met uw caravan door de bergen rijdt ontvangt u dan een waarschuwing bij kans op oververhitte remmen.

Met een draadloze meter voor temperatuur en vochtigheid kunt u instellen een melding te ontvangen wanneer een door u ingestelde temperatuur wordt bereikt. Omdat deze meter draadloos is kunt u hem op vele manieren en plaatsen gebruiken.

Door een sensor te installeren bij uw ramen, deuren of dakluik kunt u op uw telefoon snel zien of ramen of deuren open of dicht zijn. U kunt zo bijvoorbeeld een melding krijgen als er nog iets open staat terwijl u gaat rijden.

Winnaar Start-Up Contest

Een hoop handige technische functies dus om het rijden met uw caravan veilig en ontspannen te maken. Deze is app is dan ook bekroond tot winnaar van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs Start-Up Contest 2017. 

Contactgegevens

Bezoekadres:
Ambachtshof 4
8251 KV Dronten

Tel: 0321 - 33 34 43
E-mail: info@dmw.nl

Daarom kiest u DMW:
  • 24/7 bereikbaar
  • Voor álle caravans
  • Op maat samengesteld
  • Particuliere verhuur mogelijk
  • Sinds 1980