Nieuws en Tips

De drie handigste kampeeraccessoires


Gepost op 28-06-2017


De drie handigste kampeeraccessoires

Verlichte tentharingen

Alle kampeerders zijn wel een keer gestruikeld over een scheerlijn of hebben hun voet bezeerd aan een tentharing. Zeker in het donker. En het is al helemaal pijnlijk als u slippers draagt. Maar nu is er een oplossing: de LED-tentharing. Het LED lampje op de haring verlicht de scheerlijn. En het is zo natuurlijk ook duidelijk waar de haring zelf zich bevindt. De lampjes werken op batterijtjes. Het is dus wel slim om niet te vergeten ze overdag uit te zetten.

De verlichte tentharingen zijn in verschillende categorieën kwaliteit te vinden. Zo zijn ze er van kunststof in een set van 4 rond de vijf euro of in een duurdere categorie, maar ook sterkere kwaliteit, van gehard aluminium per twee stuks voor ongeveer 20 euro.

Verwarmde campingstoel

Houd u ervan om ’s avonds nog lang buiten te zitten voor uw caravan? Met de "Outchair" is het geen probleem als het ’s avonds afkoelt. Dit is namelijk een verwarmd zitkussen met rugleuning dat u zo in uw campingstoel plaatst. Het is ontwikkeld door een ervaren kampeerster dus helemaal afgestemd op het campingleven.

In de stoel zitten twee infrarood verwarmers geïntegreerd in het zit- en rugvlak. Deze werken op een accu die 3 tot 5 uur meegaat. Er zijn zelfs drie verwarmingsstanden in te stellen! En er zitten handige hengsels aan dus u kunt hem ook makkelijk meenemen.

WiFi-versterker

Op veel campings wordt tegenwoordig (gratis) WiFi aangeboden. Helaas is het signaal vaak erg zwak. Zeker als het kampeerveld iets meer afgelegen is en als er veel gasten tegelijkertijd gebruik van maken. Met een WiFi versterker maakt u verbinding met het netwerk van de camping en zet u als het ware een nieuw netwerk op met een versterkt signaal. Hier kunt u vervolgens al uw eigen apparaten op aansluiten.

Contactgegevens

Bezoekadres:
Ambachtshof 4
8251 KV Dronten

Tel: 0321 - 33 34 43
E-mail: info@dmw.nl

Daarom kiest u DMW:
  • 24/7 bereikbaar
  • Voor álle caravans
  • Op maat samengesteld
  • Particuliere verhuur mogelijk
  • Sinds 1980