Nieuws en Tips

Caravan van het jaar 2017


Gepost op 31-01-2017


Caravan van het jaar 2017

Op de openingsdag van kampeerbeurs Caravana in Leeuwarden (19 tot en met 24 januari) werd de prijs voor caravan van het jaar uitgereikt. De titel “Caravan van het Jaar 2017” gaat dit jaar naar de Knaus Travelino.

Elk jaar wordt deze prijs uitgereikt aan de meest innovatieve caravan. Dit gebeurt op initiatief van de Kampeer en Caravan Kampioen. Een vakjury en de lezers van Kampeer en Caravan Kampioen bepalen de winnaar. De vakjury bestaat uit ervaren journalisten met veel inzicht in de camper- en caravan business.  

Er is lang gewerkt aan het perfectioneren van de Travelino. Drie jaar geleden al verscheen het eerste prototype. In de eindversie zijn hier nog maar enkele details van terug te vinden. Gewichtsbesparing is het uitgangspunt van deze nieuwe caravan. Alleen al in het onderstel en de opbouw zijn al tientallen kilo’s bespaard. De lichtgewicht bouw is verder terug te vinden in het kunststof raamwerk, dat ook nog eens oersterk is.

Nog een revolutionair puntje van Knaus is dat bij de productie van deze nieuwe caravan gebruik gemaakt wordt van productierobots. Deze productiemethode is uniek in de caravanwereld, die eerder vooral uit ‘eentonig’ handwerk bestond.

Contactgegevens

Bezoekadres:
Ambachtshof 4
8251 KV Dronten

Tel: 0321 - 33 34 43
E-mail: info@dmw.nl

Daarom kiest u DMW:
  • 24/7 bereikbaar
  • Voor álle caravans
  • Op maat samengesteld
  • Particuliere verhuur mogelijk
  • Sinds 1980