Alles over caravans

Met een caravan op vakantie biedt vele voordelen: u kunt gaan en staan waar u maar wilt, u heeft uw eigen plek en u kunt veel meer meenemen in tegenstelling tot een vliegtuig of auto. Het is dan ook helemaal niet gek dat caravans elk jaar weer meer in trek zijn in Nederland.

Alle handige informatie over caravans centraal

Omdat er dus steeds meer vraag is naar caravans en informatie hierover, hebben wij deze pagina opgezet. Op dit centrale platform vindt u heel snel allerlei handige informatie over caravans. Ontzettend handig als u bijvoorbeeld:

  • Voor het eerst een caravan gaat kopen
  • Informatie nodig heeft over rijden met caravans in binnen- en buitenland
  • Benieuwd bent hoe u uw caravan het best kan onderhouden

Aan de rechterkant van deze pagina vindt u een uitklapbaar menu die u leidt naar allerlei handige informatie over caravans. Mocht u nog meer vragen, opmerkingen of tips hebben hierover, neem dan contact met ons op door te bellen naar 0321 - 33 34 43 of een mail te sturen naar info@dwi.nl.

DMW

Wij van DMW zijn gespecialiseerd in reis- en recreatieverzekeringen. Op onze website kunt u in slechts enkele minuten uw premie en uw caravanverzekering online berekenen en afsluiten. Bereken nu uw premie online!